Angol nyelv 2-6 éves gyerekeknek

Annyira élvezik a foglalkozásokat, hogy közben észre sem veszik, hogy angolul tanulnak!

 

A gyermekek minden érzékszervükkel szívják magukba az angolt, már óvodásként.

Gyakorolják az első szavaikat, és egyre nagyobb szókészletet halmoznak fel. Ennek záloga a zene, a mozgás, a játék és a pozitív megerősítés.

A gyerekek az angol nyelv alapjaival ismerkedhetnek meg. Gyakorolják a helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el.

Miért van óvodás gyermekednek ránk szüksége?

 
Agyunk 7 éves korunkig anyanyelvi szinten képes elsajátítani egy-egy idegen nyelvet. 
 
Agyunk fejlődése ebben az időszakban a legintenzívebb, pontosan ezért koránt sem mindegy, hogy milyen nyelvi és vizuális és kusztikus környezet veszi körül a gyerekeket.

Az élmény angol módszer lényege, hogy olyan nyelvi környezetet teremt az óvodás gyerekeknek is, ahol mind a nyelvi, mind a vizuális, mind az akusztikus, sőt a táncok révén, még a mozgás koordináció terén, egy idegen nyelvet egyszerűen elsajátítanak magukba szívnak a gyerekek.
 
Ezt az időszakot, ezért érdemes minél jobban kihasználni, mi ehhez kínálunk komplex megoldásokat, az angol nyelv segítségével.

 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
A tanulás nálunk öröm...

 

Fontos, hogy gyermekünk azt tapasztalja, hogy a tanulás öröm. A tanulás pozitív élmények forrása és nem kényszer.
 
Azok, akik játszva tanulnak kisgyerekként, egész életünkben szomjazzák a tudást.

A tudásvágy pedig, nyitott személyiségeket és kreatív elméket teremt.
 
A programjaink figyelembe veszik az életkori sajátosságokat.

Az óvodások igénye a sok mozgásra és játékra, így alap pillére a módszerünknek.

 

... és játék forrása

 
Amit tanulunk, azt megtapasztaljuk, megkóstoljuk, kipróbáljuk, elkészítjük, így sokféleképpen rögzítjük az adott szó vagy kifejezés értelmét.
 
Így a gyerekek számára az angol nyelv szavai, sohasem absztrakt kifejezések lesznek, hanem érzéki, megélt, megtapasztalt dolgok. 
 
Az angol szavak, így ugyanolyan módon, ahogyan az anyanyelv, rögzülnek a számukra. 
 
Az órák alatt ezek a különböző, tanulást segítő kellékek is segítenek fenntartani a gyerekek érdeklődését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A HelenDoron gyerekangol, a gyerekek szemével

 

"Én 4 évesen kezdtem angolt tanulni. 8 évesen iratkoztam be a Helen Doron Nyelviskolába, mert folyékonyan szerettem volna angolul beszélni. Amikor megkérdeztek, hogy Starters vizsgáznék-e, szaporán igent mondtam. Sisi néninél készültem a téma körökre 1-2 hónapig. Miután megcsináltam a nyelvvizsgát, nagyon izgultam, hogy milyen lett. Mikor kikaptam a vizsgalapot rögtön a következőre gondoltam. A többi szintet is szívesen megcsinálnám, hogy végül meg legyen a felsőfokú nyelvvizsgám." Virág Roli, 9 éves

 

"...Minden egyben, ami ahhoz szükséges, hogy a kisgyermekek megszeressék, és elkezdjék tanulni az angol nyelvet… Játékos nyelvtanítás, kedves, felkészült tanárokkal, kiscsoportos foglalkozásokon. A „munkafüzetek”, a hang- és DVD-anyag segítségével napi szinten tudunk foglalkozni a gyermek angol-nyelvi fejlődésével. A kislányom nagyon imádja a szemléltető tanítást, a dalokat, mozgást az órán. Szinte napról napra fejlődik, gyarapszik a nyelvtudása... Köszönjük szépen!..." Cs. Zs., 5 éves tanulónk édesanyja
"Emma (6) és Luca (5) lányunk a Helen Doron módszer szerint tanulnak a debreceni nyelviskolában. Számunkra fontos, hogy hol, milyen körülmények között, kivel töltik a gyerekek az idejüket, ahogy az is, hogy könnyedén tanuljanak angolul. Hívhatom ‘4 az 1-ben’-nek is, hisz a Helen Doron helyi központja megadja mindezeket. Nyugodtak vagyunk, hisz a lányok rohamosan fejlődnek; a tanító nénink egy tündér, és a létező legtöbb eszközzel tanítja őket angolra; a környezet barátságos, a légkör nyugodt. Ez a nyelviskola nem csupán egy angol oktató központ. Itt szeretik a gyerekeket, szeretik, amit csinálnak, és fontos a gyerekek fejlődése, sikere. Amíg csak lehet, mi ide járatjuk őket!" anyukájuk Bartha Bea