Miért válaszd az élményangolt Debrecenben is?

o   A gyermekek hatékony tanulási mechanizmusaira épül.

o Személyiség- és tevékenység központú pedagógiájával arra törekszik, hogy a gyermek minél inkább kihasználhassa rejtett és már kialakult képességeit.

Munkájuk során a gyermekek képességeibe vetet hitnek köszönhetően a gyermekek jókedvűen, nagy önbizalommal használják az angol nyelvet.

Minden gyerek örömnek és nem kényszernek érzi a nyelvtanulást.

Módszerében a motiváló pozitív megerősítés ötvöződik, az inspiráló angol nyelvi rendszer valódi kiépítésével.

Szakértelemmel és speciális nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező felkészült angol tanáraink a nyelvtanulási élményért dolgoznak.

 

Nyelviskolánk a te választásod, ha gyermeked jövőjét tartod a legfontosabbnak

egyben szeretnéd folyamatos fejlődéssel, kihívásokkal és élményekkel teli nyelvtanulásban részesíteni!

Nálunk az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem a kommunikáció eszköze.

Az a feladatunk, hogy megszerettessük a gyerekekkel az angol nyelvet, oldjuk gátlásaikat és motiváljuk őket új ismeretek elsajátítására. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve egymásra épülő kurzusainkon csak angolul beszélünk velük, így egyre biztosabb nyelvtudáshoz juttatjuk őket.

Tanárok és tanárképző trénerek csoportja dolgozta ki egyedi tananyag csomagjainkat, figyelembe véve az egyes korosztályok igényeit a sikeres és örömteli nyelvelsajátítás érdekében.

A baba, gyermek és tini angol tananyagink egyedi és korosztályok szerinti bontásban biztosítják a megfelelő tudást. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikeres felnőtteket képzünk gyermekkorban

A mára világhírűvé vált élményangol módszer segítségével Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat. A nyelvtanulás itt megszabadul minden, a tanuláshoz kapcsolódó nehézségtől. A gyerek így szeretni fogja az angolt és önmaga vágyik egyre nagyobb nyelvtudásra. S amikor a gyermekünk vágyik plusz tudásra, egészen más hozzáállással sajátítja el a nyelvet.

Ő maga kutatja és keresi, őszinte örömmel azokat a lehetőségeket, amivel növelheti angol nyelvtudását. Az angol nyelv megismeréséhez, ezért jóval több energiát mozgósítanak a gyerekeknek, mint egyébként a tanulással tennék. S ennél nagyobb öröm nincs sem a gyermeknek, sem a szülőnek.

  

A biztos alapokon álló nyelvtudás, növeli a gyerekek önbizalmát is és a saját tudásukba vetett hitet. Bátran fognak kommunikálni a Helen Doron módszer segítségével, mert ez a módszer a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható.

A fotóra kattintva még többet megtudhatsz. ↑

 

Vélemények szülőktől, gyerekektől

Bármilyen szolgáltatásnál, oktatási tevékenységnél az a legfontosabb, hogy mit mondanak a tanítványaink. Hogyan érzik magukat nálunk a gyerekek? Hogyan fejlődik az angol nyelvtudásuk? S a mi eseteünkben mivel kifejezetten gyerekek a tanítványaink, hogy mit mondanak a szüleik? Nálunk a gyerekkorosztályok nagyon széles palettájáról vannak tanítványaink. Az egész piciktől, az éppen beszélni tudóktól, a nyelvvizsgázó tinédzserekig. Így mindenki másért szereti az oktatási módszerünk.

A gyerekek megannyi élménye, öröme, amiket Nekünk, filmjeinkben és ajánlásaikban elmondanak számunkra mindennél jobb visszajelzés, ahogyan a szülők elégedettsége is.

Olvasd el Te is a gyerekek és szülők véleményeit! Biztosan találsz benne olyan korosztálynak szólót, amilyen időse éppen az a gyermeked, akit szeretnél ingyenes bemutató óránkra vagy szintfelmérőnkre elhozni.

A fotóra kattintva még többet megtudhatsz. ↑.

 

Tanáraink

Tanáraink professzionálisak, munkájukhoz folyamatos képzést és támogatást kapnak. Az élmény angol módszer folyamatosan fejlődik és egyre hatékonyabbá válik. Ráadásul egyetlen olyan nyelvoktatási rendszer sincs, amely állandóan globális tapasztalatokból építkezhetne, mint a mi módszerünk.

A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Azokat a mechanizmusokat veszi alapul, amivel egy gyermek természetes körülmények között a saját anyanyelvét tanulja.

A program mindent magában foglal, amire a gyermeknek szüksége van ahhoz, hogy angolul beszéljen: anyanyelvi kiejtés, nyelvtan és szókincs. Nálunk a gyerekek nem is tanulják, hanem elsajátítják a nyelvet.

Ez nagyban megkönnyíti a megértést és minden stressztől mentesen, egyszerűen elkezdik használni az angol nyelvet. Ez a könnyed tanulás az élet minden területén és egy újabb nyelv elsajátításában is nagy segítségükre lesz.

A fotóra kattintva még többet megtudhatsz. ↑

 

Ismerd meg a módszert: a gyerekek szemével  
 
Ismerd meg a módszert: tanáraink szemével